Anrika Forsbacka restaurang, utanför Åmål, söker kock som vill vara en del av den spännande utveckling vi nu står inför.
Under sommarsäsongen från april-september har vi den golfande gästen i fokus, men även andra beställningar som grupper, möten, jubileum mm är välkomna. Vi serverar dagligen lunchbuffé, bistro-meny och till våra hotellgäster 2- eller 3-rätters meny på kvällen.
Vår nyhet är att vi nu jobbar med att utöka verksamheten året runt. Vi skapar paket för naturturism, idrott & hälsa, konferens och privata grupper.
Tjänsten är heltid och är förlagd med schema. Tjänsten innefattar dagtid, kvällar och helger. Tjänsten är tidsbegränsad enligt överenskommelse, men kan komma att förlängas utifrån beläggning.
Lön enligt kollektivavtal.
För mer information och ansökan,
kontakta verksamhetschef Patrik Bogren på tfn: 070-828 37 98 eller patrik@forsbackahotell.se